Neerhofdierenfestival 2021

Het eerste weekend van november organiseert de Koninklijke Angora Kleinveeclub Brugge vzw traditiegetrouw haar Neerhofdierenfestival.

Locatie

Sint-Andries 8200 Magdalenastraat 30 Sint-Lodewijkscollege Brugge

Het eerste weekend van november organiseert
de Koninklijke Angora Kleinveeclub Brugge vzw traditiegetrouw haar Neerhofdierenfestival.
Dit familie-evenement bij uitstek is de ideale manier om kinderen en hun (groot)ouders in contact te brengen met allerlei rasdieren. Van kippen tot konijnen, van cavia’s tot kalkoenen, je vindt het allemaal onder één dak! Bij het festival staan kinderen centraal: met een knutselhoek, een zoekwedstrijd met prijzen, een speelhoek, kindergrime, een fotostand en knuffelhoek met échte dieren ligt de focus helemaal bij de kids! De ideale budgetvriendelijke gezinsuitstap, met een hapje en drankje voor jong en oud én een woordje uitleg over voeding en huisvesting van dieren.
Neerhofdierenfestival, vrijdag 5 (17u tot 21u), zaterdag 6 (9u tot 20u) en zondag 7 november (9u tot 16u) in het Sint-Lodewijkscollege, Brugge (Magdalenastraat 30). Inkom: 5 EUR met een korting van 2,5 EUR via de lidkaart van de Gezinsbond! Gratis voor kinderen t.e.m. 12 jaar.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

5 euro met korting van 2,5 euro via de lidkaart. Gratis voor kinderen t.e.m. 12 jaar

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.