Tai Chi Chuan

Tai Chi Chuan is een uitermate geschikte methode om soepelheid en evenwicht te oefenen. De oefeningen zijn langzaam, niet hart- of longbelastend, zorgen voor alertheid bij de beoefenaar, kalmeren de geest en versterken het lichaam.

Locatie

Varsenare 8490 Hof van Straeten 2 SPC Hof Ter Straeten

Tai Chi Chuan is een uitermate geschikte methode om soepelheid en evenwicht te oefenen. De oefeningen zijn langzaam, niet hart- of longbelastend, zorgen voor alertheid bij de beoefenaar, kalmeren de geest en versterken het lichaam. Er wordt gewerkt in groepen afhankelijk van de evolutie. Lessenreeks van 14 lessen. Inschrijven en opvolgen van de richtlijnen is noodzakelijk omwille van de Covid 19.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
84.00

Voor de volledige reeks: leden Gezinsbond betalen voor 1u les €84 / voor 1,5 u les € 112. Wie geen lid is van de Gezinsbond betaalt € 42 extra= lidgeld 2021. Bedrag na inschrijving via mail storten op rek. BE46 7381 2906 9636 van Gezinsbond Varsenare

Inschrijven

Tijdig inschrijven is noodzakelijk omwille van Covid 19. Mogelijkheid om in te schrijven voor 1 u of 1,5 u

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Okt 03
Locatie

Varsenare

Ma Okt 12
Locatie

Sint-Kruis-Brugge