Varsenare Kubbt de zomer door

Elke vrijdagvond in juli en augustus wordt er Kubb gespeeld, telkens in een andere verkaveling of wijk van Varsenare. KWB en Gezinsbond Varsenare willen met dit leuk initiatief doorheen de zomer de mensen en verkavelingen wat dichter bij elkaar brengen

Locatie

Varsenare 8490 verschillende verschillende locaties in Varsenare

Elke vrijdagvond in juli en augustus wordt er Kubb gespeeld, telkens in een andere verkaveling of wijk van Varsenare. KWB en Gezinsbond Varsenare willen met dit leuk initiatief doorheen de zomer de mensen en verkavelingen wat dichter bij elkaar brengen. Dit brengt niet alleen de directe buren naar buiten maar men leert ook mensen uit anderen wijken kennen. Kubb is een zeer laagdrempelig en toegankelijk 'buitenspel' voor alle leeftijden, voor volwassenen en kinderen. Je mag elke vrijdag deelnemen maar slechts één keer komen kan ook. Voor wie het spel niet kent wordt ter plaatse initiatie gegeven. Kom je ook eens mee spelen?
Locatie: via de mail van de Gezinsbond, de website of facebook kan je zien waar die vrijdag gespeeld wordt.
Inschrijven op voorhand is niet nodig maar we zouden jullie graag ontmoeten. Deelname is gratis, ter plaatse is een drankje te krijgen.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Do Sep 01
Locatie

Assebroek

Ma Sep 05
Locatie

Varsenare

Wo Sep 07
Locatie

Varsenare